Φωτογράφιση βάπτισης με έμπνευση από Azulejos Tiles και φρέσκα λεμόνια

  • lovestory 

Μια διαφορετική από τα συνηθισμένα φωτογράφιση σας παρουσιάζουμε σήμερα, που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο και καταπράσινο Κτήμα Όασης σε συνεργασία με ταλαντούχους επαγγελματίες. Απολαύστε πιο κάτω όλο το υλικό, που αποτυπώθηκε άψογα από την ομάδα του Noir Et Blanc Photo Studio!

Πηγή έμπνευσης, τα ιδαίτερα μοτίβα που βρίσκουμε σε μικρά πλακάκια, με προέλευση την Ισπανία, Πορτογαλία αλλά και την Ελλάδα. ΄Ονομάζονται ”Azulejos” και η απόχρωση τους είναι κυρίως μπλέ με άσπρο. Εδώ η ομάδα του Design by Sakis τα συνδύασε υπέροχα με μπόλικες πρασινάδες, μπλέ ορτάνσιες και για τελική πινελιά φρέσκα λεμόνια. Τα λεμόνια με το έντονο κίτρινο χρώμα τους, έδειναν την αντίθεση που χρειαζόταν για να απογειωθεί όλη η διακόσμηση.

Ένα όμορφο ξύλινο τραπέζι τοποθετήθηκε στο γρασίδι, με αρχοντικές καρέκλες που ολοκλήρωναν το λουκ, από το Party Guide. Για σερβίτσια προτιμίσαμε χρυσά, καθώς το χρυσό επικρατούσε και σε μικρές άλλες λεπτομέριες σε όλο το σχεδιασμό. Στη μέση του τραπεζιού τοποθετήθηκαν μεγάλα βάζα με ιδαίτερη υφή και χρώμα, με πρασινάδες και λεμόνια. Καλάθια με λεμόνια αλλά και γλαστράκια με τα περίτεχνα μοτίβα ”Azulejos”, λουλούδια και πολλά κεριά ολοκλήρωναν την πλούσια διακόσμηση του τραπεζιού.

Πάνω από το τραπέζι τοποθετήθηκε μια κατασκευή από την ομάδα του Recital Pro Sound, Lighting & Event Gear, που κοσμούσε υπέροχα το τραπέζι με χιλιάδες λαμπάκια, σαν πυγολαμπίδες στο δάσος. Στη μέση ρετρό κρεμμαστές λάμπες που έδεναν τέλεια με το ύφος του τραπεζιού.

Το ίδιο μοτίβο με ρετρό λάμπες συνεχίστηκε και στο candy table, με μια επίσης ειδική κατασκευή από το Recital. Στο κέντρο δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα όμορφα μοτίβα με μια εντυπωσιακή μεγάλη εκτύπωση που ετοίμασε το InkDrops Design. Στο τραπέζι τα γλυκά πολλά! Λιχουδιές όπως cupcakes, macaros και μπισκότα ετοίμασε το Love Island Cakes και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η τούρτα! Απλή και elegant με δύο στρώσεις και φέτες από λεμόνι για τελική πινελιά.

Πανέμορφα χειροποιήτα ρουχαλάκια βάπτισης από το Atelier RAFI – Handmade Christenings ολοκλήρωναν την εικόνα, σε υψηλής ποιότητας υφάσματα και μικρά παπουτσάκια τόσο χαριτωμένα και αξιολάτρευτα!

Photography and Videography: Noir Et Blanc Photo Studio
Floral Design and Styling: Design By Sakis
Rentals: Party Guide
Stationery: InkDrops Design
Cake and Candies: Love-Island-Cakes
Handmade baby clothes and accessories: Atelier RAFI – Handmade Christenings