ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μόνο 15 επιχειρήσεις από την κάθε κατηγορία
WEBSITE DESIGN & DEVELOPMENT
Custom-made ιστοσελίδες για επαγγελματίες
BRANDING
Σχεδιάστε μαζί με την ομάδα μας την ανανεωμένη επιχειρηματική σας ταυτότητα.
Previous
Next

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το Love Story δεν είναι απλά μια σελίδα ευρετήριο, αλλά παρέχει στον χρήστη περισσότερες εφαρμογές. Θα έχει τη δυνατότητα μέσο της σελίδας να οργανωθεί καλύτερα, να αποθηκεύσει τα ραντεβού του, να δημιουργήσει λίστα καλεσμένων, να διαχειριστεί τα έξοδα ανά κατηγορία, να πάρει ιδέες και έμπνευση, να κρατήσει σημειώσεις και όλα αυτά έχοντας το δικό του λογαριασμό στη σελίδα.

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η νέα σελίδα του Love Story δημιουργήθηκε με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Ανταποκρίνεται σωστά σε όλες τις συσκευές, είτε είναι υπολογιστής ή κινητό. Είναι γρήγορη και εύκολη προς τους χρήστες έτσι ώστε να παραμένουν στη σελίδα περισσότερο χρόνο.

ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ

Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι πολύ βασικό κομμάτι για εμάς. Στόχος μας, η κάθε επιχείρηση να βγαίνει κερδισμένη από τη συμμετοχή της στη σελίδα μας και να αποκτήσει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και περισσότερους πελάτες.

SOCIAL MEDIA MASTERS

Στην ομάδα μας, υπάρχουν άτομα εξειδικευμένα στη σωστή προώθηση στα Social Media. Χρησιμοποιώντας αυτά τα μέσα όπως είναι το Facebook, το Instagram και το Pinterest προωθούμε καθημερινά τις επιχειρήσεις με τη βοήθεια άρθρων, φωτογραφικού υλικού ή βίντεο.

SEO SPECIALISTS

SEO (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας για την κατάταξη σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google). Στόχος της ομάδας μας είναι να βρούμε και να προσθέσουμε τις πιο κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για να πετύχουμε την υψηλότερη θέση.

ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

”Εάν όλοι κινούνται προς τα μπρος συγχρονισμένα, τότε η επιτυχία έρχεται από μόνη της.” Στο Love Story η ομαδικότητα παίζει σημαντικό ρόλο. Μαζί και σε συνεργασία με άλλους επαγγελματίες,  διοργανώνουμε διάφορες μικρές φωτογραφήσεις και events για σκοπούς διαφήμισης.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η σωστή οργάνωση τόσο στη σελίδα μας όσο και στη δουλειά μας γενικότερα, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς. Στην ιστοσελίδα μας όλα είναι σωστά οργανωμένα έτσι ώστε ο χρήστης να παίρνει εύκολα την πληροφορία που πρέπει και να μην εγκαταλείπει νωρίς τη σελίδα.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός για τη νέα μας σελίδα είναι αναπόφευκτος, εφόσον στην ομάδα μας υπάρχουν όχι ένας αλλά τρεις σχεδιαστές! Μαζί ενώνουν δυνάμεις για να βγει ένα αποτέλεσμα σύγχρονο, minimal και το πιο σημαντικό ”to the point”.

ΜΟΝΟ 15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

* Ένα χρόνο εγγραφή με προσωπική σελίδα

* Συμμετοχή σε μικρές φωτογραφήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς

* Προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media)

* Συμμετοχή σε άρθρα με πραγματικά events

* Συμμετοχή σε άρθρα για σκοπούς προώθησης

* Τεχνική Υποστήριξη

* Ενημέρωση ένα μήνα πριν τη λήξη για πιθανή ανανέωση

ΚΟΣΤΟΣ: €195 + ΦΠΑ το χρόνο

ΔΩΡΕΑΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Every Love Story is beautiful, but ours is my favorite