Ιστοσελίδα γάμου Κύπρος

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ

Με τον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας, ειδικά φτιαγμένης για το γάμο σας, παρέχετε στους καλεσμένους πληροφορίες για την εκκλησία ή το δημαρχείο, τη δεξίωση ή το πάρτι, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις τοποθεσίες, οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά των καλεσμένων σας, τις ιστοσελίδες τους και το χάρτη της περιοχής τους.

RSVP

Δώστε τη δυνατότητα στους καλεσμένους σας να σας απαντήσουν εάν θα παρευρεθούν στο γάμο σας μέσο μιας ειδικής φόρμας, που πολύ εύκολα θα λαμβάνετε στο email σας.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Ενημερωθείτε έγκαιρα από τους καλεσμένους σας για διατροφικές αλλεργίες που μπορεί να έχουν ή για προτιμήσεις σε συγκεκριμένα ήδη τροφής (vegans, vegetarians, pescetarians κλπ) και έτσι δημιουργήστε ένα μενού που όλοι θα μπορούν να ευχαριστηθούν!

Ιστοσελίδα γάμου Κύπρος

GUESTBOOK

Δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας, να σας γράψουν όμορφες ευχές online. Στο τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε όλες τις ευχές σε ένα wishbook, ειδικά φτιαγμένο από την ομάδα σχεδιαστών μας. 

WEDDING COUNTDOWN

Ρολόι αντίστροφης μέτρησης για τη μεγάλη σας μέρα! Έτσι οι καλεσμένοι σας (αλλά και εσείς) θα γνωρίζετε ακριβώς πόσος χρόνος απομένει. 

ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΩΝ Ή ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Μια λίστα δώρων ή τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού ίσως ευκολύνουν πολύ τους καλεσμένους σας, στη σύγχρονη εποχή που ζούμε. 

YOUR #LOVESTORY

Μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και φίλους την δική σας ιστορία αγάπης.

Μοιραστείτε την πρώτη σας κοινή φωτογραφία, την φωτογραφία από την συγκινητική πρόταση γάμου, τα πρώτα σας Χριστούγεννα…και άλλες όμορφες στιγμές μαζί! Ή διοργανώστε μια pre-wedding φωτογράφιση, με τη βοήθεια του φωτογράφου σας.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

01

Σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας με βάση το θέμα και τη χρωματική παλέτα που θα ακολουθήσετε στο γάμο σας. 

02

Παρουσίαση της ιστοσελίδας σας σε μορφή PDF για τελική επιβεβαίωση ή τυχόν αλλαγές ή προσθήκες θέλετε.

03

Συγκέντρωση όλου του υλικού που θα χρειαστούμε για την τελική ιστοσελίδα.

04

Ανάπτυξη της ιστοσελίδας online. Έλεγχος, παρουσίαση και τελική επιβεβαίωση. 

Ιστοσελίδα γάμου Κύπρος